Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

SOS - 50 Γατάκια ψάχνουν απεγνωσμένα σπίτια -

Είναι επείγον να βρεθούν σπίτια για αυτά τα γατάκια.

Χαρίζονται μόνο σε πραγματικά φιλόζωες οικογένειες. Κάποια απο αυτά κάνουν θεραπεία για γρίπη των γάτων και άλλα έχουν προβλήματα με τα ματάκια τους.

Η γυναίκα που τα περιμάζεψε και τα φροντίζει θα φύγει απο την Κύπρο στις 28 του Οκτώβρη επιστρέφει πίσω στην χώρα της και αν μέχρι τότε δεν βρεθούν οικογένειες να τα ιοθετήσουν οι γάτες θα βρεθούν στον δρόμο. Επειδή τυγχάνει να μένουμε στην ίδια γειτονιά ξέρω ότι με το που θα βρεθούν οι γάτες στον δρόμο θα τα δηλητιριάσουν και είναι κρίμα. Τα πιο πολλά τα έχει βρεί πεταγμένα στην αυλή της άρρωστα ή χτυπημένα και τα έχει περιθάλψει με δικά της έξοδα.

Είναι όλα φιλικά και εξοικιωμένα με σκύλους άρα αν έχετε μικρά σκιλιά δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα συμβίωσης.



'Οπιος θέλει να ιοθετήσει γατάκι ας αφήσει μήνυμα εδώ.

8 σχόλια:

  1. Ελπιδα καλωσορισες τζιαι καλην αρχην.Δυστυχως εν θελω καττουιν γιατι εν τα πολλοπαω αλλα ελπιζω να εβρεις ανταποκρισην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκα. Κανένα πρόβλημα δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις γατάκι αν θέλεις να βοηθήσεις διαδωσε το στο μπλοκ σου που είναι πιο γνωστό :)
    Ευχαριστώ για το πρώτο σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβαλα το τζιαι πέρκει εβρεις ανταποκρισην.

    Το πρωτον σχολιον εν δωρεαν,που δαμε τζιαι δα εννα σου πεμπω πιλλιεττουιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ να περάσετε απο το λογιστήριο μας 31 Νοεμβρίου για πληρωμή. Αν δεν τα καταφέρεται δεν θα φταίμε εμείς και καμία νομική ευθύνη δεν θα φέρουμε για την δική σας αποτυχία.

    Εκ της διευθύνσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν δεν είχα σκύλο killer 8α σου έλεγα να μου δώσεις ένα, αλλά δυστυχώς! Εύχομαι να βρούν όλα ένα καλό σπίτι να τα φροντίζει. Μπορείς να βάλεις και αγγελεία στην εφημερίδα, αλλά να σου πώ την αλήθκεια εγέμωσεν ο κόσμος αμπάλατους που πρέπει πρώτα να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους για να μάθουν να αγαπούν τζιαι τα ζώα. Καλή επιτυχία και καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Τριολούδιν,
    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
    Ξέρω τι πάει να πει να έχεις σκύλο δολοφόνον γάτων ο δικός μας ένα σιβηριακό χάσκυ μόλις δει γάτα μετατρέπεται που ένα ήρεμο παλαβίαρικο σκυλί σε εξολοθρευτής μανιακός δολοφόνος ένα πράμα. Ανάγκασεν μας να μετατρέψουμε το σπίτι σε φρούριο μπας και μπει γάτος ξένος που δεν τον ξέρει μέσα και γίνει κιμάς.
    Οσο για το άλλο που είπες δυστηχώς στην κύπρο δεν υπάρχουν ποινές αποτρεπτικές για όσους κακοποιούν και παραμελούν τα ζώα. Για μένα οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι οι κυνηγοί που εγκαταλείπουν στην καλύτερη περίπτωση τους σκύλους τους στην πρώτη εξόρμηση γιατί ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι δεν κάμνουν στο κυνήγι. Είναι και άλλοι που τους σκοτώνουν επιτόπου. Προσπάθειες γίνονται ανοίξαμε όμος το κράτος προτιμά να παραμένει αμέτοχο βλέπεις μια αυστηρή νομοθεσία και μια αστυνομία για ζώα θα σημαίνει και εφαρμογή και δεν συμφέρει πολιτικά σε κανένα κόμμα να χάσει τις χιλιάδες κυνηγούς. Σύντομα εύχομαι να βρεθεί αρκετός κόσμος που σέβεται τα ζώα και να υπάρχει πλέον ορατή απειλή στα μάτια τους πολιτικούς μας. Δυστηχώς είναι ό μόνος τρόπος που καταλαμβαίνουν. Πρέπει να τους απειλήσεις με απώλειαν τόσων χιλιάδων ψήφων για να ενεργήσουν. Δυστηχώς έτσι λειτουργούμε στην κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hahaha! Να σου ζήσει το μωρό σου αν και δολοφόνος κάττων. Φαντόζομαι εν κουκλός/α.
    Όσο για αυτα που λές συμφωνώ με χίλια, αλλά άτε εν στην Κύπρο που είμαστε. Κάτσε να το κάμω ποστ τζιαι στο δικό μου πέρκει βρεθεί κανένας φιλέσπλαχνος και φιλόκαττος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνω, προκειμένου να γλειτώνουν οι γάτοι από την ανθρώπινη και αυτοκινητιστική μανία, να δημιουργηθεί μια υπηρεσία η οποία να μαζεύει τους αδέσποτους γάτους από τις πόλεις και να τους πέρνει στα βουνά. Έτσι, θα γεμίσουν τα βουνά και τα δάση με ακόμα ένα είδος ζωής, οι γάτοι θα βρίσκουν μπόλικο κυνήγι για να τρώνε, και επίσης θα ζουν πιο μακροβιότερες ζωές.

    Κάτι άλλο. Στα χωριά, ο κόσμος πάει τους κάττους παραπάνω παρά στες πόλεις. Γι'αυτό όσο πιο μακριά βρίσκοντε οι αδέσποτοι γάτοι από την πόλη, τόσο το καλύτερο για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή